L’1×1 del Prat-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la quarta ronda de la Copa Catalunya.

Cheikh Sarr (7): Il·lusionant. Malgrat algun error puntual, el porter del Nàstic mostrà reflexos i un bon joc de peus.

Carlos Albarrán (4) Gris. Mal partit del lateral grana. No va aprofitar la ocasió per reivindicae-se.

Roger Figueras (5): Espectador. Tot i no ser exigit, el jove central va poder agafar minuts i donar-se a conèixer si vol ser cridat més sovint pel primer equip

Pol Domingo (5): Feliç. Malgrat la derrota el de la Pobla va mostrar-se content sobre la gespa. Té futur a la primera plantilla.

Sergi Cardona (4): Pla. Acostumats a la verticalitat de Bonilla, al carriler esquerre se li exigí més del que possiblement pugui donar.

Viti (7): Renascut. La seva entrada a l’onze va donar un altre aire a l’equip. Fou substituït a la mitja part i l’equip ho notà. 

Brugui (4): Intrascendent. Va decebre al no portar la iniciativa en un encontre fet a mida a ell. Es precipita prenent decisions.

Ferran Giner (5): Multiusos. Defensa i ataca correctament malgrat faltar-li la punta de velocitat que el fa característic. 

Lolo Pla (4): Fred. Si vol atacar l’onze titular ha de ser més decisiu als tres quarts finals. Decepciona dia rere dia.

Thomas Amang (8): Crack. Tot i anar de més a menys, la seva capacitat per atraure rivals pot donar un aire fresc a aquest equip.

Jonathan Pereira (6): Foraster. La manca de ritme va mermar el seu rendiment. És un futbolista de superior categoria.

Romain Habran Junior (3): Ineficaç. Segueix sense llegir bé les accions de joc. Peca d’individualista.

David Goldar (5): Desubicat. Malgrat el bon rendiment obtingut en una demarcació que no és la seva, cal alinear-lo en un lloc on es senti còmode.

Damián Petcoff (4): Estèril. No té la capacitat necessària per portar el pes del partit. Cal buscar-li un company.

Pedro Martín (5):  Oasi. Tot el pes ofensiu no oot recaure en un jugador que acaba de sortir d’una lesió. Necessita a Amang i a Pereira.

Pol Ballesteros (5): Voluntariós. Va voler agradar tot i encomanar-se de la manca d’idees dels seus companys.

Xavi Bartolo (4): Trist. Mateix sinònim que la darrera setmana. No acaba d’inculcar la seva idea a la plantilla tarragonina.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments