L’1×1 del Prat-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la quarta ronda de la Copa Catalunya.

Cheikh Sarr (7): Il·lusionant. Malgrat algun error puntual, el porter del Nàstic mostrà reflexos i un bon joc de peus.

Carlos Albarrán (4) Gris. Mal partit del lateral grana. No va aprofitar la ocasió per reivindicae-se.

Roger Figueras (5): Espectador. Tot i no ser exigit, el jove central va poder agafar minuts i donar-se a conèixer si vol ser cridat més sovint pel primer equip

Pol Domingo (5): Feliç. Malgrat la derrota el de la Pobla va mostrar-se content sobre la gespa. Té futur a la primera plantilla.

Sergi Cardona (4): Pla. Acostumats a la verticalitat de Bonilla, al carriler esquerre se li exigí més del que possiblement pugui donar.

Viti (7): Renascut. La seva entrada a l’onze va donar un altre aire a l’equip. Fou substituït a la mitja part i l’equip ho notà. 

Brugui (4): Intrascendent. Va decebre al no portar la iniciativa en un encontre fet a mida a ell. Es precipita prenent decisions.

Ferran Giner (5): Multiusos. Defensa i ataca correctament malgrat faltar-li la punta de velocitat que el fa característic. 

Lolo Pla (4): Fred. Si vol atacar l’onze titular ha de ser més decisiu als tres quarts finals. Decepciona dia rere dia.

Thomas Amang (8): Crack. Tot i anar de més a menys, la seva capacitat per atraure rivals pot donar un aire fresc a aquest equip.

Jonathan Pereira (6): Foraster. La manca de ritme va mermar el seu rendiment. És un futbolista de superior categoria.

Romain Habran Junior (3): Ineficaç. Segueix sense llegir bé les accions de joc. Peca d’individualista.

David Goldar (5): Desubicat. Malgrat el bon rendiment obtingut en una demarcació que no és la seva, cal alinear-lo en un lloc on es senti còmode.

Damián Petcoff (4): Estèril. No té la capacitat necessària per portar el pes del partit. Cal buscar-li un company.

Pedro Martín (5):  Oasi. Tot el pes ofensiu no oot recaure en un jugador que acaba de sortir d’una lesió. Necessita a Amang i a Pereira.

Pol Ballesteros (5): Voluntariós. Va voler agradar tot i encomanar-se de la manca d’idees dels seus companys.

Xavi Bartolo (4): Trist. Mateix sinònim que la darrera setmana. No acaba d’inculcar la seva idea a la plantilla tarragonina.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Compte enrere per a la tornada de Javi Márquez, que ja entrena amb el grup

Javi Márquez ja ha iniciat el seu particular compte enrere per tornar a competir. El migcampista barceloní, que dos dies abans de l'inici de la...

David Goldar es perdrà el partit contra el Sabadell per acumulació de grogues

Xavi Bartolo tindrà una baixa significativa en defensa pel partit d'aquest proper diumenge a la Nova Creu Alta de Sabadell. El tècnic grana no podrà...

L’Ejea visitarà el Nou Estadi el diumenge 24 de novembre

La Federació ha fet públic alguns dels horaris de disputa de la 14ª jornada de lliga al grup 3 de la Segona Divisió B. En aquesta nova...

Un partit més de marge per a Bartolo, que es jugarà el càrrec a Sabadell

El Consell d'Administració va decidir, en una reunió celebrada a les oficines del Nou Estadi aquest passat dimarts al vespre, donar continuïtat durant un...