El 85% de la SAE aprova per unanimitat la gestió econòmica del darrer any

Còmoda Junta General d’Accionistes la que es va viure aquest passat dimarts al Palau de Fires i Congressos de Tarragona. Amb el 85,06% del capital de la Societat Anònima Esportiva present, es van aprovar per unanimitat els cinc punts de l’ordre del dia.

Només començar, el president Josep Maria Andreu va donar suport als jugadors i cos tècnic del primer equip, de qui es va mostrar convençut que “seran capaços de canviar la dinàmica d’aquest inici de curs”.

Andreu també va confirmar la xifra que fa uns dies donava l’entitat grana respecte al número de socis de l’actual campanya: 5.521.

La part econòmica va ser la que va acaparar el major temps de la Junta, que va durar poc menys de dues hores.

Assistents a la Junta General d’Accionistes. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

El capital social augmenta en mig milió d’euros

El màxim mandatari grana va explicar que les comptes del club durant la temporada anterior van tancar amb un superàvit de 612.000€. La SAE va ampliar el seu capital social 504.000€, quedant en aquests moments un capital total de 6.937.000€.

Lluís Fàbregas, director general del club, va ser l’encarregat de tractar el tema del pressupost del primer equip, que enguany serà de 6.045.000€. La xifra que el Nàstic va rebre de la Lliga de Futbol Professional en concepte d’ajuda pel descens és de 1.700.000€.

L’ordre del dia aprovat per unanimitat

1. Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici 2018/2019.
2. Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2019/2020.
3. Projectes accions socials.
4. Precs i preguntes.
5. Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P