Adrià Arjona elimina al Nàstic de la Copa Catalunya (1-0)

Un gol de l'exjugador del Reus al minut 84 deixa fora de la competició als grana, que han jugat bé a la primera meitat i molt malament a la segona

L’aventura del Nàstic a la Copa Catalunya s’ha acabat després que els granes hagin perdut contra el Prat per 1-0 amb gol de l’ex jugador del Reus Adrià Arjona. Ha arribat al minut 84 de partit i, per tant, ha deixat sense reacció a un Nàstic que ha començat amb moltes rotacions al Municipal Sagnier. Han debutat CheikhAmangFigueras i Sergi Cardona, mentre que Viti i Jonathan Pereira han tornat a l’onze inicial.

Els grana han jugat bé a la primera meitat. Un Nàstic atrevit que buscava el gol des dels minuts inicials amb tres ocasions que podrien haver fet pujar el 0 a 1 al marcador. La falta d’efectivitat dels grana no ho ha permès, i el resultat a la mitja part ha estat de 0 a 0. Les sensacions a la primera meitat han estat bones, però el gol no ha entrat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Al segon temps, la imatge ha estat molt pitjor. Un Nàstic que ha sortit sense ànima i desencantat que ho ha acabat pagant. El gol dels locals no ha arribat fins al minut 84, però el partit ja es veia cap a on podia acabar. El local Adrià Arjona ha estat l’encarregat de marcar el gol després d’una errada de David Goldar, que ha substituït a Viti a la mitja part, en la sortida de la pilota. En aquesta jugada s’ha notat que el defensa no és un jugador que està acostumat a jugar en aquella posició i ha perdut la pilota a la zona de tres quarts de camp.

Una derrota que no enfonsa al Nàstic, més pendent de la lliga que no pas de la Copa Catalunya, però que segueix deixant males sensacions. Un partit que afectarà més pel com que no pas pel que, ja que és la segona derrota consecutiva del Nàstic contar dos rivals de la categoria.

FITXA TÈCNICA

AE Prat: Andrés; Peris, Morales (Cárdenas, min. 46), Héctor, Capa; Guzmán (Víctor García, min. 65), Putxi (Àlex Pla, min. 65), Bravo, Oribe (FAysal, min. 71), Toni (Arjona, min. 71); Chabboura (Raillo, min. 71)

Gimnàstic: Cheik; Albarrán, Figueras, Pol Domingo, Cardona; Viti (Goldar, min. 46), Lolo Plá (Pedro, min. 82), Brugué (Petcoff, min. 60), Giner (Habran, min. 82); Amang, Pereira (Pol Ballesteros, min. 69)

Àrbitre: Jaume Gibert (col·legi català) Amonestats: pels locals, Puchi (min. 38) i pels visitants Roger Brugué (min. 49) i Goldar (min. 53)

Resultat: 1-0. Gols: 1-0, min. 84 Adrià Arjona

Observacions: Partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya disputat al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments