Xavi Bartolo: “És evident que falten resultats però veig l’entorn tranquil”

El tècnic grana ha fet balanç de les 10 primeres jornades de lliga alhora que ha animat als jugadors a reivindicar-se demà

Xavi Bartolo ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació per valorar el pròxim partit dels grana que tindrà lloc demà, dimecres 30 d’octubre, a les 20.30 hores contra el Prat a domicili. L’enfrontament correspon a l’eliminatòria de Copa Catalunya i que, segons el mateix tècnic, servirà perquè jugadors menys habituals es reivindiquin. El tècnic també ha analitzat aquestes 10 primeres jornades de lliga, la xifra límit que es va marcar ell i el director esportiu, Sergi Parés, per començar a avaluar l’equip que ja hauria d’estar al nivell que exigeixen.

El partit de Copa Catalunya: “La veritat és que aquests partits venen bé o no. Ens anirà bé per poder veure jugadors que han tingut menys minuts i estan mancats de competició i demà els posarem a jugar i a veure quin rendiment ens donen. Veurem si es reivindiquen una mica de cara a poder tenir opcions de jugar la competició normal. La reglamentació ens permet jugar amb 3 jugadors del filial i és el que farem. Serà una oportunitat perquè es reivindiquin jugadors com Viti, Lolo, Jonathan Pereira, veurem per primer cop a Thomas perquè ja té la documentació en regla”.

Què demana als jugadors: “La lliga permet que cada setmana els jugadors passin un examen i es guanyin la titularitat la setmana després i els que no el tenen doncs aquesta i la Copa del Rei els permet reivindicar-se. Demà veurem uns quants a veure si això és cert o no”.

10 jornades de lliga: “Les 10 jornades ja donen per fer un balanç general, jo crec que les dues darreres aparicions de l’equip contra la Nucía i contra l’Olot crec que ja es veu que l’equip està a un nivell més similar al que volem tot i que no a nivell de resultats. Crec que en l’últim partit l’equip va merèixer la victòria però al final és qüestió d’àrees i nosaltres en aquestes jornades estem sent molt penalitzats a la nostra àrea, portem 16 gols en contra, som el segon equip més golejat i si no som capaços de corregir-ho, és difícil que l’equip aconsegueixi victòries. És un plantejament inicial que ja havíem fet als jugadors que està clar que si vols aspirar a jugar al play-off, has d’estar entre els cinc equips menys golejats i nosaltres estem molt lluny d’aquesta fita i això és el que fa que el Nàstic estigui on està. A nivell ofensiu portem 12 gols, no estem lluny dels equips més golejadors tot i que és cert que aquest cap de setmana quan anàvem empatats vam tenir moltes ocasions per posar-nos per davant en el marcador però al final el que ens penalitza sempre és que amb molt poc el rival ens acaba marcant. Hem tingut la porteria a zero només una vegada en aquestes 10 jornades i jo crec que aquí està la clau perquè el Nàstic aconsegueixi més punts”.

Què pot canviar-ho tot?: “A mi em dona la sensació que l’equip en aquestes darreres jornades cada vegada és millor, ara ja en el transcurs dels 90 minuts aconsegueixes ser millor que el rival, com ho vam fer durant la Nucía i aquest cap de setmana de manera encara més clara contra l’Olot però ens penalitza que no som capaços de mantenir la porteria a zero. Jo crec que el treball defensiu durant el partit és bo perquè els rivals pràcticament només ens generen dues o tres situacions de gol que això dona a entendre que el treball defensiu general és bo però en aquestes poques ocasions sempre acabem encaixant i això és un problema greu que tenim que de moment no li estem trobant solució. La classificació és tan capritxosa que amb la victòria d’aquest cap de setmana estaríem amb 13 punts a meitat de taula i a cinc punts del play-off”.

Tranquil·litat a l’entorn: “Jo crec que l’entorn més pròxim, pel que fa a afició i mitjans de comunicació crec que hi ha tranquil·litat. La gent la veig amb actitud positiva, tothom tenim ganes que les coses surtin bé. És evident que falten resultats, però a mi em dona aquesta sensació que hi ha la tranquil·litat i la confiança necessària perquè això tiri endavant però és evident que partits com el d’aquest cap de setmana en el qual som superiors se’ns escapin de les mans. No pot ser que un rival generi tres ocasions i te’n marqui dos i tu generis vuit o nou de clares i acabis perdent”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments