Partit incòmode

Jonathan Pereira i Thomas Amang seran els encarregats de provar la capacitat del porter pota blava

El Gimnàstic de Tarragona disputarà dimecres a partir de les 20:30h al Municipal de Sagnier del Prat de Llobregat el xoc corresponent a la quarta ronda de la Copa Catalunya. Els granes viatjaran al Baix Llobregat per disputar un encontre que podria qualificar-se de molest.

Encontre de proves

Durant la roda de premsa prèvia al partit el tècnic dels tarragonins, Xavi Bartolo, ha destacat el paper protagonista que podran tenir els futbolistes menys habituals de la primera plantilla grana. Les normes permeten incloure fins a tres futbolistes del filial i tot fa indicar que Xavi Bartolo podria aprofitar aquesta circumstància per provar els talents provinents de la pedrera tarragonina. Jonathan Pereira serà titular en un partit que li servirà d’entrenament de cara a la lliga regular. Thomas Amang podria ser el seu acompanyant a la davantera. D’aquesta manera, un possible onze tarragoní podria ser el format per Cheikh, Carlos Albarrán, Cardona, Bruno Perone, Roger Figueras, Ferran Giner, Viti, Jorge Carreón, Lolo Plá, Jonathan Pereira i Thomas Amang.

Res a perdre

Per la seva banda, el rivals dels granes, l’AE Prat rebrà al Club Gimnàstic coneixedor de la poca importància del xoc en el seu futur immediat. El tècnic pota blava, Pedro Dólera, farà una barreja de menys habituals i titulars per intentar donar la sorpresa sense perdre la mirada en la permanència a la lliga. Per tant, Dólera podria sortir d’inici amb Maillo, Morales, Capa, Torreño, Héctor Rodríguez, Adri Arjona, Oribe, Larrosa, Guzmán Pedro i Moha.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments