Pedro Martín torna a la convocatòria

Xavi Bartolo convoca a 18 jugadors per al partit davant l'Olot

El club ha fet pública aquest matí la llista de convocats per al partit d’aquesta tarda, corresponent a la jornada 10, al Estadi Municipal d’Olot per enforntar-se a la Unió Esportiva Olot.

L’absència més destacada en la convocatòria és la de Ferran Giner, que va veure la cinquena targeta groga la setmana passada davant La Nucía i haurà de cumplir un partit de sanció. La principal novetat és el davanter Pedro Martín, que torna després d’unes molèsties musculars.

D’aquesta manera, la llista queda conformada pels següents homes: Ch. K. Sarr, Pol V, Bonilla, Goldar, Viti, Juan Rodríguez, Lolo Plá, Petcoff, Brugué, Habran Jr, Bernabé, Perone, Pedro Martín, Pol Ballesteros, Albarrán, J. Lasso, Carreón i S. Montero.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments