Un canvi que pocs entenen

La titularitat de Becerra en els dos darrers partits ha sorprès a tot l’entorn del Club Gimnàstic. La posició de porter és sempre sacrificada i cabdal en el destí de qualsevol equip. El rol i la tasca de Bernabé Barragán han estat excel·lents durant el temps en el que el porter nascut a Los Palacios y Villafranca ha defensat l’arc grana.

Tot i els 29 gols encaixats en els 21 partits que ha disputat aquesta temporada, les sensacions que ha transmès el “13” del Nàstic són els d’un porter amb un futur esplèndid.

És per aquest motiu que no s’acaba d’entendre la seva suplència. Només el fet d’exposar a Isaac Becerra  al mercat per un possible comprador seria una explicació lògica i comprensible davant aquesta situació.

Si hi ha un blanc de les crítiques a la gespa quan els resultats no acompanyen, aquest és la posició de porter. Essent l’últim defensor i per conseqüència l’última línia abans del gol, el porter ha de transmetre seguretat i sovint mostrar-se exigent amb la seva rereguarda. Ràpid en reflexes però una mica esbojarrat a l’hora de pausar el joc dels seus, el porter andalús s’havia mostrat fins a la data com el gran descobriment de la temporada juntament amb Salva Ferrer i Viti. Bones notícies, possiblement les úniques d’una temporada desastrosa i per oblidar.

Aquesta campanya però, la ineficàcia mostrada pels defenses del conjunt tarragoní ha fet engreixar la llista de gols encaixats per ambdós porters. Enrique Martín sembla haver apostat per Isaac Becerra per defensar la porteria tarragonina fins a finals de temporada. Queda per veure doncs, si aquesta aposta es manté o pel contrari, torna a alinear a Bernabé. Sigui quina sigui la seva tria, el que és un fet contrastat és l’excel·lent treball efectuar per Oliva i els seus.  Amb 26 anys i tot un futur per davant, la directiva tarragonina tindrà a partir del pròxim mercat d’estiu la dura missió de retenir a Segona Divisió B un porter de superior categoria.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments