Un canvi que pocs entenen

La titularitat de Becerra en els dos darrers partits ha sorprès a tot l’entorn del Club Gimnàstic. La posició de porter és sempre sacrificada i cabdal en el destí de qualsevol equip. El rol i la tasca de Bernabé Barragán han estat excel·lents durant el temps en el que el porter nascut a Los Palacios y Villafranca ha defensat l’arc grana.

Tot i els 29 gols encaixats en els 21 partits que ha disputat aquesta temporada, les sensacions que ha transmès el “13” del Nàstic són els d’un porter amb un futur esplèndid.

És per aquest motiu que no s’acaba d’entendre la seva suplència. Només el fet d’exposar a Isaac Becerra  al mercat per un possible comprador seria una explicació lògica i comprensible davant aquesta situació.

Si hi ha un blanc de les crítiques a la gespa quan els resultats no acompanyen, aquest és la posició de porter. Essent l’últim defensor i per conseqüència l’última línia abans del gol, el porter ha de transmetre seguretat i sovint mostrar-se exigent amb la seva rereguarda. Ràpid en reflexes però una mica esbojarrat a l’hora de pausar el joc dels seus, el porter andalús s’havia mostrat fins a la data com el gran descobriment de la temporada juntament amb Salva Ferrer i Viti. Bones notícies, possiblement les úniques d’una temporada desastrosa i per oblidar.

Aquesta campanya però, la ineficàcia mostrada pels defenses del conjunt tarragoní ha fet engreixar la llista de gols encaixats per ambdós porters. Enrique Martín sembla haver apostat per Isaac Becerra per defensar la porteria tarragonina fins a finals de temporada. Queda per veure doncs, si aquesta aposta es manté o pel contrari, torna a alinear a Bernabé. Sigui quina sigui la seva tria, el que és un fet contrastat és l’excel·lent treball efectuar per Oliva i els seus.  Amb 26 anys i tot un futur per davant, la directiva tarragonina tindrà a partir del pròxim mercat d’estiu la dura missió de retenir a Segona Divisió B un porter de superior categoria.

Comentaris

avatar

Més notícies

Orgull Grana denuncia l’expulsió de dos dels seus membres per part de la Policía Nacional a Castàlia

La penya d'animació Orgull Grana va emetre aquest passat dimecres a través de Twitter un comunicat conjunt amb Fúria Grana per donar explicacions davant...

Dia i hora confirmada per la visita al camp de La Nucía: diumenge 8 de març

La Federació Espanyola de Futbol va fer públic aquest passat dimecres el dia i horari de disputa de la 28ª jornada de lliga a...

Bonilla: “Mentre ens marquin gols hi ha coses a corregir”

Javier Bonilla va atendre aquest passat dimecres, després de la sessió d'entrenament, als mitjans de comunicació locals. El lateral va parlar de la mala sort...

Pol Valentín tornarà al Nou Estadi com a visitant

Pol Valentín tornarà a jugar aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona. Tot i això, ho farà com a visitant amb la samarreta del...

Bonilla, amb cinc dianes, iguala a Pedro Martín com a màxim golejador de l’equip

Javier Bonilla s'ha convertit, juntament amb Pedro Martín, en el màxim anotador del Nàstic en el que portem de lliga. El defensa nascut a Soria...
P