“No me llames frustrado porque tenga una ilusión”

El grup “La Cabra Mecànica” cantava pels volts de 2003 una cançó amb cert èxit on la tornada deia “No me llames iluso porque tenga una ilusión”. Doncs bé, Josema ha fet una adaptació d’aquest hit per dir-nos, a tots els aficionats del Nàstic que tenim il·lusió per veure el nostre equip el més amunt possible i que patim des de fa tres anys, setmana rere setmana penúries incessants, que som uns frustrats. S’ha de tenir poca vergonya per dir això quan fa quatre dies que és al Nàstic, no l’hem vist pràcticament jugar i la imatge que dona l’equip a cada partit és vergonyosa. No carregarem ara les culpes del que passa al club a Josema, evidentment, però hi ha coses que si tens un mínim de dignitat i intel·ligència no has de dir mai per respecte a aquells que, tenint milers de raons per expressar el seu malestar, s’han comportat de forma excel·lent amb l’equip i, fins i tot, massa passivament.

“…ens pagarien per pujar, també ens pagaran per baixar” deia. Potser aquí radica un dels problemes del futbol i del Nàstic actual, que els instagramers futbolistes, passi el que passi, facin el que facin, riguin de qui riguin, continuen cobrant igual i, per tant, els seu nivell deïtat continua intacte.

Josema, no content amb dir-nos frustrats i que encara que baixin cobraran igual, afegeix al seu discurs propi del “Club de la Comedia” que fan uns entrenaments espectaculars, que allí sí es treballa de veritat. Al camp fan pena, però els entrenaments són dignes d’ovació, pel que es veu. Tingueu clar que el Nàstic guanyaria la Champions si puntuessin els entrenaments, i si jo tingués ales seria un ocell. L’anciana que va restaurar l’Ecce Homo de Borja també deia que pintava molt bé, però quan es va posar realment mans a l’obra va acabar dibuixant a “Paquirrín”. Doncs això és el que fan Josema i els seus companys, diuen que juguen molt bé a futbol però quan salten al camp semblen també “Paquirrín”, però de festa.

Hi ha moltes coses que cal arreglar al Nàstic i, com ja he dit abans, els nostres mals no són Josema, però hi ha comentaris que no pots fer mai. Jugadors tant poc lúcids no poden vestir en el futur la samarreta grana, necessitem primer de tot gent amb el cap ben moblat. Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Els aficionats del Castellón es desplaçaran en massa a Tarragona

A falta encara de cinc dies pel partit d'aquest diumenge (12h), en el que s'enfrontaran Nàstic i Castellón, ja es pot preveure una gran...

Més de 200 aficionats van acompanyar l’equip al Camp d’Esports de Lleida

L'afició grana segueix al costat de l'equip malgrat l'irregular inici de temporada. I és que aquest passat cap de setmana més de 200 aficionats...

El Castellón visitarà el Nou Estadi el diumenge 6 d’octubre

Aquest divendres al matí s'ha pogut confirmar el dia i horari de disputa del partit de la 7ª jornada, que enfrontarà al Nàstic i...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...