Carta a Josema

Hi ha jugadors que parlen massa. N’hi ha d’altres, en canvi, que no obren la boca per a pràcticament res.

Les declaracions de Josema durant el post-partit d’ahir són un clar exemple que a vegades més val tancar la boca i no dir ni ase. I més quan ets un “nouvingut” que en un parell de mesos haurà marxat deixant més pena que glòria a la Budallera.

Em sembla tota una falta de respecte per la seva part. Evidentment que són professionals i se’ls hi paga per això. Només faltaria. També és cert que no sempre es pot guanyar i que en una lliga com la nostra diversos equips necessàriament han de descendir. És esport, no ho oblidem mai. Però que tu, precisament tu, Josema, critiquis a una afició que ha patit tant durant els últims tres anys em sembla innecessari i frega la insolència.

A tu, com a la resta dels teus companys se us pagarà al final de mes una nòmina que molts voldríem. Si la pilota no entra no passa res. No sou herois, ni molt menys. Et recordo que la teva feina és córrer amb pantalons curts darrere d’una pilota. La humanitat no depèn dels futbolistes. Et felicito per haver arribat a jugar al futbol professional. Segurament molts aficionats critiquen en excès a l’equip. Jo sóc el primer que es posa les mans al cap al llegir cert grup de Facebook. Tothom en aquest país en sap de futbol i tothom ho faria millor. La realitat és una altra malauradament. Però Josema, les teves paraules d’ahir no tenen sentit ni lògica. No guanyes res pronunciant-les, i el que és més important, l’equip se’n veu perjudicat.

I és que Josema, per molt que ens pesi, a hores d’ara formes part d’un equip, que vés per on, es va fundar més de 100 anys abans que tu nasquessis. Tant de bo arribis a llegir aquestes línies. Que tinguis bon estiu.

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P