Amb peu i mig a Segona B (2-0)

El Nàstic cau per dos gols de diferència contra un Granada que ha sentenciat el partit amb una molt bona primera part

El Nàstic no pot amb un totpoderós Granada que ha esborrat als grana a la primera meitat i s’ha dedicat a aguantar el resultat. La imatge dels visitants ha estat de nou dolenta. Sobretot al primer temps, que no han xutat cap cop entre els tres pals i no han sabut defensar els atacs dels locals. Amb aquesta derrota, el Nàstic té un peu i mig a Segona B i la salvació s’escapa a 12 punts, és a dir, quatre victòries.

L’entrenador del Nàstic sorprenia amb una alineació molt defensiva. Dels onze, sis eren defenses: Pipa, Abraham, Josema, Mikel, Noguera i Salva. Sis homes per una línia de quatre jugadors. Els jugadors que han avançat la seva posició han estat Pipa i Abraham, que avui han actuat com a interiors. Josema ha estat el lateral esquerre i Salva ha caigut per la banda dreta, deixant a Mikel i Noguera com a centrals. Un plantejament ultradefensiu ja des d’un bon inici, quelcom comprensible per la qualitat del rival, però que no hauria de ser la filosofia d’un equip que es juga la ja llunyana salvació.

Foto: LaLiga.es

El partit no ha pogut començar pitjor pel Nàstic. Tot i que els grana havien sortit concentrats, el Granada no ha tardat res en posar-se per endavant. Una jugada assajada des del córner, amb Vadillo superant fàcilment a Suárez i centrat a l’interior de l’àrea, ha estat com ha arribat el gol. La passada de Vadillo l’ha enviat al fons de la xarxa Victor Díaz, que amb el peu ha superat a Becerra que podria haver fet una mica més. Només s’havien jugat 8 minuts i el Nàstic ja perdia.

La primera aproximació dels grana ha arribat quan s’han disputat 22 minuts de partit. Aquesta ha estat una arribada lateral d’Abraham, que ha arribat fins a la línia de fons i el seu centre l’ha atrapat amb seguretat Rui Silva. Aquesta aproximació no ha generat cap perill, tot el contrari de la que ha tingut el Granada dos minuts més tard. Villanueva no ha arribat a rebutjar la pilota i això ha deixat a Vadillo amb camp per córrer. L’extrem ha centrat una pilota perfecta al cap de Rodri, però el davanter l’ha enviat rosant el pal esquerre de la porteria. Perfectament podria haver estat el segon gol dels locals i el Nàstic seguia sense donar senyals de vida. Sense reaccionar.

En tota la primera meitat, els grana no han xutat ni un sol cop entre els tres pals. El més destacable ha estat un possible penal sobre Pipa per una empenta d’un central del Granada. Els jugadors s’han queixant de manera tímida i l’àrbitre ha tingut clara la seva decisió de no xiular res.

Gol psicològic del Granada i partit sentenciat

Abans d’acabar la primera meitat ha arribat el cop que ha matat al Nàstic. En l’últim minut del primer temps, Rodri ha posat més terra de per mig amb el segon del Granada. Vadillo ha centrat una falta a dins de l’àrea, on San Emeterio ha prolongat la pilota i Rodri ha espitjat la pilota al fons de la xarxa. Una cirereta a una primera part de manual dels locals, i de pena –una més- dels visitants.

Foto: LaLiga.es

A la represa, el Nàstic ha sortit una mica millor. Quan s’havien jugat 6 minuts, una falta a la frontal ha estat una oportunitat per marcar el primer gol. Els seu llançament ha marxat fora, a la dreta de Rui Silva. El Nàstic ha creta més perill en els deu minuts de la segona meitat que en tot el primer temps. Luis Suárez ha enviat un xut des de la frontal a la graderia del Nuevo Los Cármenes, però almenys ja es veia un Nàstic diferent.

El Nàstic ha aconseguit frenar el vendaval granadí a la segona meitat. Han tingut més la pilota i el Granada no podia acabar jugades. Els locals només han estat capaços de crear perill al contraatac, però mai acabant jugada. Els grana tampoc han tingut cap ocasió més que una altra falta idèntica a l’anterior de Pipa, que l’avui extrem ha enviat alt.

Foto: LaLiga.es

Ha estat una segona meitat molt avorrida. El Granada ja ho tenia fet i el Nàstic no aconseguia acabar jugades, ja que es topava amb la defensa local. L’únic xut que ha anat entre els tres pals ha estat un de Vadillo, que fent la diagonal ha xutat a les mans de Becerra. El Granada ha tornat a tenir una oportunitat per fer més gran el resultat. Ojeda, que ha entrat pel millor jugador del partit del Granada, Vadillo, ha enviat una pilota al travesser la rematar un centre. La pilota ha donat a la fusta i ha marxat rebutjat fora de perill.

Una nova derrota que ja enfonsa al Nàstic al pou de la Segona B. El rival era molt difícil i el resultat l’esperable, però la imatge, tot i que també es podia preveure, ha tornat a ser dolenta. Ara ja s’escapa la salvació a 12 punts. Quatre victòries. Una missió impossible que fa que els grana tingui peu i mig a la categoria de bronze.

FITXA TÈCNICA

Granada: Rui Silva; Quini, Germán Sánchez, Martínez, Víctor Díaz; Azeez, San Emeterio, Puertas (A. Martín, min. 72), Vadillo (Ojeda, min. 86), Fede Vico; Rodri (A. Ramos, min 77)

Gimnàstic: Becerra; Salva, Mikel (Uche, min. 52), Noguera, Josema; Thioune, Imanol, Pipa, Abraham; Kanté, L. Suárez (Sadik, min. 75)

Àrbitre: Soto Grado Amonestats Pels locals: Germán Sánchez (min. 50) Pels visitants: Josema (min. 41), Luís Suárez (min. 43), Kanté (min. 83)

Resultat: 1-0, Víctor Díaz (min.8); 2-0, Rodri (min. 45 + 2’)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 36 de La Liga 123 disputat al Nuevo Los Cármenes davant de 12.489 espectadors

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments