Thiouné arriba a temps pel Granada

El migcampista va entrar a la infermeria aquesta setmana per una lesió muscular al bessó dret

El Nàstic ha fet pública la llista de convocats que estaran presents en el matx d’aquest diumenge a les 18 hores contra el Granada al Nuevo Los Cármenes. 18 jugadors formen part d’aquesta convocatòria a la qual ha pogut entrar-hi Thiouné que aquesta setmana patia una lesió muscular al bessó dret.

Els jugadors que no visitaran Granada són Fali, per acumulació de targetes grogues, Javi Márquez, Ramiro Guerra, Iván López i Sebas Coris per lesió i tampoc ho faran Barrada, Cotán, Bernard Sun i Brugui per decisió tècnica.

Així doncs, la convocatòria de 18 jugadors està formada per Becerra i Bernabé com a porters; els defensors Josema, Mikel, Noguera, Djetei, Salva, Pipa, Abraham i Pol Valentín; els migcampistes Thiouné, Palanca, Imanol i Viti; i els atacants Uche, Sadik, Kanté i Luis Suárez.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments