Els pocs que es salven

Després d’aquesta temporada per oblidar a Can Nàstic estarem gairebé tots d’acord en que cal fer una neteja total, almenys de plantilla. Els jugadors d’aquesta temporada han embrutat l’escut que portaven durant gran part de la temporada. És cert que des del mercat d’hivern les actuacions de l’equip han millorat però han seguit deixant molt que desitjar. Al meu club només hi vull jugadors que sentin l’escut i que es deixin la pell en cada partit. Ja no es tracta de si són millors o pitjors, es tracta de ser més o menys professionals, encara més en categoríes tant igualades com Segona i Segona “B”, el nostre destí.

Crec que els tres que han de seguir vestint la samarreta grana la temporada vinent sí o sí són Salva Ferrer, Bernabé i Viti. Han demostrat sentir els colors més que ningú aquesta temporada i per tant crec que són els que més mereixen defensar aquest escut, ja que ho faran amb més orgull que ningú. També hi ha altres jugadors que han demostrat la seva professionalitat com Kanté, Luis Suárez, Abraham Minero, Imanol, Thioune, etc. Segur que m’en deixo algun que altre. Aquests, a més a més, disposen d’una experiència superior a la dels esmentats anteriorment, fet que ens pot ser de gran ajuda en una competició com la que jugarem a partir de l’agost.

Temporada per oblidar a Tarragona. Esperem començar amb bon peu la propera i tornar el més aviat possible al lloc que ens mereixem. Però una cosa tinc clara: només ho aconseguirem amb gent amb compromís, amor pel seu ofici i professionalitat, és a dir, com els jugadors amb els que vam retornar al lloc que ens mereixiem ara farà quatre anys.

 

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Els aficionats del Castellón es desplaçaran en massa a Tarragona

A falta encara de cinc dies pel partit d'aquest diumenge (12h), en el que s'enfrontaran Nàstic i Castellón, ja es pot preveure una gran...

Més de 200 aficionats van acompanyar l’equip al Camp d’Esports de Lleida

L'afició grana segueix al costat de l'equip malgrat l'irregular inici de temporada. I és que aquest passat cap de setmana més de 200 aficionats...

El Castellón visitarà el Nou Estadi el diumenge 6 d’octubre

Aquest divendres al matí s'ha pogut confirmar el dia i horari de disputa del partit de la 7ª jornada, que enfrontarà al Nàstic i...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...