Els pocs que es salven

Després d’aquesta temporada per oblidar a Can Nàstic estarem gairebé tots d’acord en que cal fer una neteja total, almenys de plantilla. Els jugadors d’aquesta temporada han embrutat l’escut que portaven durant gran part de la temporada. És cert que des del mercat d’hivern les actuacions de l’equip han millorat però han seguit deixant molt que desitjar. Al meu club només hi vull jugadors que sentin l’escut i que es deixin la pell en cada partit. Ja no es tracta de si són millors o pitjors, es tracta de ser més o menys professionals, encara més en categoríes tant igualades com Segona i Segona “B”, el nostre destí.

Crec que els tres que han de seguir vestint la samarreta grana la temporada vinent sí o sí són Salva Ferrer, Bernabé i Viti. Han demostrat sentir els colors més que ningú aquesta temporada i per tant crec que són els que més mereixen defensar aquest escut, ja que ho faran amb més orgull que ningú. També hi ha altres jugadors que han demostrat la seva professionalitat com Kanté, Luis Suárez, Abraham Minero, Imanol, Thioune, etc. Segur que m’en deixo algun que altre. Aquests, a més a més, disposen d’una experiència superior a la dels esmentats anteriorment, fet que ens pot ser de gran ajuda en una competició com la que jugarem a partir de l’agost.

Temporada per oblidar a Tarragona. Esperem començar amb bon peu la propera i tornar el més aviat possible al lloc que ens mereixem. Però una cosa tinc clara: només ho aconseguirem amb gent amb compromís, amor pel seu ofici i professionalitat, és a dir, com els jugadors amb els que vam retornar al lloc que ens mereixiem ara farà quatre anys.

 

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P