Quina agonia…que llarg es farà això

Un puntet que no ens serveix de res i la salvació que s’allunya ja a onze punts.
No vam fer un mal partit i, segurament, en altres circumstàncies, fins i tot hagués estat donat per bo, però tal i com anem sols ens val sumar de tres en tres, no hi ha cap secret més. Es veu clarament que ara mateix estem jugant els darrers partits a Segona A. Seria un miracle digne d’estudi el poder salvar, per tercera vegada, la categoria en el darrer sospir. Aquest any, per desgràcia, no tinc aquesta sensació veient el fotimer de punts que ens falten per sortir del pou.

Vam estar força bé en defensa tenint en compte l’artilleria que presentava l’Sporting. Ja m’agradaria saber com hem pogut donar tants regals aquesta temporada.
Al mig del camp una llàstima Ramiro amb les lesions, ha tingut una mala sort terrible aquest noi. I el tema Márquez…un jugador que per la seva categoria i anys a primera hauria de ser un jugador cabdal en aquest equip i que quan ha sortit res de res i després suma l’accident que va patir. Tot això ha donat lloc a que, fins ara, la seva aportació no sigui l’esperada, i una de les coses que ha mancat en aquest Nàstic ha sigut un migcampista tècnic, perfil que ell complia.

La feina de brega tant d’Imanol com de Thioune i l’entrada de Viti, del més salvable d’enguany…però no tenen aquest perfil de jugador, un tipus Abel Buades per a que ens entenguem, que de retruc donés passades en condicions a la davantera…que no en fotem una, rellamp! Poques ocasions que generem i no les aprofitem. Això dona lloc a que el màxim a que podrem aspirar en un partit és a empatar i poca cosa més. I Martín encaparrat en deixar a Kanté a la banqueta. Aquest tema ja el dono per finiquitat. No hi ha res a fer.

La setmana començava amb les declaracions de Lluís Fàbregas fent autocrítica de la gestió esportiva portada aquesta temporada i, ves per on, dies més tard donen porta a Arnal, que com la majoria dels nastiquers pensem arriba tard, molt tard. I sembla també que s’estan movent per portar la dupla de Parés i Bartolo de cara la propera temporada. No ho sé pas, però veient com salten els entrenadors a Can Nàstic em fa por que a les primeres de canvi que vagin mal dades també se’ls ‘petin’, quelcom semblant com es va fer amb Kiko Ramírez, Castillejo, Gordillo…entrenadors amb història grana al darrera.
És cert que la feina que han fet al Reus els recolza, però ho han fet sense pressió i això, aquí al Nou Estadi, és molt complicat.
Si al final venen se’ls girarà una feinada de cal Déu. Caldrà fer una neteja espectacular. Desconec, ara per ara, qui té contracte i si en aquest hi ha alguna clàusula que en cas de baixar puguin marxar, els cedits segurament tornaran al seus clubs i jugar a Segona B com que no, qui finiquita contracte, quins jugadors podrien venir…De ben segur tindrem un estiu mogudet i entretingut dins el “mercato futbolístic”, no ho dubteu.

La propera jornada visitem Granada, un camp que no convida a l’optimisme veient el bagatge de l’equip les dues darreres sortides, 3-0 i cap a casa.
Un Granada que té un equipàs i que lluita per seguir als llocs de play-off i treure-li el segon lloc a l’Albacete; estan igualats a punts per tenir l’ascens directe a Primera Divisió.

En definitiva, partit on la victòria esta més que complicada, però almenys, si perdem, que sigui donant la cara i no fent que cada partit fora de casa sigui una veritable riota.

Vinga família, fins el proper dimarts. Una abraçada a tots i a totes, malgrat tot el patiment que portem. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

Comentaris

avatar

Més notícies

Orgull Grana denuncia l’expulsió de dos dels seus membres per part de la Policía Nacional a Castàlia

La penya d'animació Orgull Grana va emetre aquest passat dimecres a través de Twitter un comunicat conjunt amb Fúria Grana per donar explicacions davant...

Dia i hora confirmada per la visita al camp de La Nucía: diumenge 8 de març

La Federació Espanyola de Futbol va fer públic aquest passat dimecres el dia i horari de disputa de la 28ª jornada de lliga a...

Bonilla: “Mentre ens marquin gols hi ha coses a corregir”

Javier Bonilla va atendre aquest passat dimecres, després de la sessió d'entrenament, als mitjans de comunicació locals. El lateral va parlar de la mala sort...

Pol Valentín tornarà al Nou Estadi com a visitant

Pol Valentín tornarà a jugar aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona. Tot i això, ho farà com a visitant amb la samarreta del...

Bonilla, amb cinc dianes, iguala a Pedro Martín com a màxim golejador de l’equip

Javier Bonilla s'ha convertit, juntament amb Pedro Martín, en el màxim anotador del Nàstic en el que portem de lliga. El defensa nascut a Soria...
P