Quina agonia…que llarg es farà això

Un puntet que no ens serveix de res i la salvació que s’allunya ja a onze punts.
No vam fer un mal partit i, segurament, en altres circumstàncies, fins i tot hagués estat donat per bo, però tal i com anem sols ens val sumar de tres en tres, no hi ha cap secret més. Es veu clarament que ara mateix estem jugant els darrers partits a Segona A. Seria un miracle digne d’estudi el poder salvar, per tercera vegada, la categoria en el darrer sospir. Aquest any, per desgràcia, no tinc aquesta sensació veient el fotimer de punts que ens falten per sortir del pou.

Vam estar força bé en defensa tenint en compte l’artilleria que presentava l’Sporting. Ja m’agradaria saber com hem pogut donar tants regals aquesta temporada.
Al mig del camp una llàstima Ramiro amb les lesions, ha tingut una mala sort terrible aquest noi. I el tema Márquez…un jugador que per la seva categoria i anys a primera hauria de ser un jugador cabdal en aquest equip i que quan ha sortit res de res i després suma l’accident que va patir. Tot això ha donat lloc a que, fins ara, la seva aportació no sigui l’esperada, i una de les coses que ha mancat en aquest Nàstic ha sigut un migcampista tècnic, perfil que ell complia.

La feina de brega tant d’Imanol com de Thioune i l’entrada de Viti, del més salvable d’enguany…però no tenen aquest perfil de jugador, un tipus Abel Buades per a que ens entenguem, que de retruc donés passades en condicions a la davantera…que no en fotem una, rellamp! Poques ocasions que generem i no les aprofitem. Això dona lloc a que el màxim a que podrem aspirar en un partit és a empatar i poca cosa més. I Martín encaparrat en deixar a Kanté a la banqueta. Aquest tema ja el dono per finiquitat. No hi ha res a fer.

La setmana començava amb les declaracions de Lluís Fàbregas fent autocrítica de la gestió esportiva portada aquesta temporada i, ves per on, dies més tard donen porta a Arnal, que com la majoria dels nastiquers pensem arriba tard, molt tard. I sembla també que s’estan movent per portar la dupla de Parés i Bartolo de cara la propera temporada. No ho sé pas, però veient com salten els entrenadors a Can Nàstic em fa por que a les primeres de canvi que vagin mal dades també se’ls ‘petin’, quelcom semblant com es va fer amb Kiko Ramírez, Castillejo, Gordillo…entrenadors amb història grana al darrera.
És cert que la feina que han fet al Reus els recolza, però ho han fet sense pressió i això, aquí al Nou Estadi, és molt complicat.
Si al final venen se’ls girarà una feinada de cal Déu. Caldrà fer una neteja espectacular. Desconec, ara per ara, qui té contracte i si en aquest hi ha alguna clàusula que en cas de baixar puguin marxar, els cedits segurament tornaran al seus clubs i jugar a Segona B com que no, qui finiquita contracte, quins jugadors podrien venir…De ben segur tindrem un estiu mogudet i entretingut dins el “mercato futbolístic”, no ho dubteu.

La propera jornada visitem Granada, un camp que no convida a l’optimisme veient el bagatge de l’equip les dues darreres sortides, 3-0 i cap a casa.
Un Granada que té un equipàs i que lluita per seguir als llocs de play-off i treure-li el segon lloc a l’Albacete; estan igualats a punts per tenir l’ascens directe a Primera Divisió.

En definitiva, partit on la victòria esta més que complicada, però almenys, si perdem, que sigui donant la cara i no fent que cada partit fora de casa sigui una veritable riota.

Vinga família, fins el proper dimarts. Una abraçada a tots i a totes, malgrat tot el patiment que portem. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Els aficionats del Castellón es desplaçaran en massa a Tarragona

A falta encara de cinc dies pel partit d'aquest diumenge (12h), en el que s'enfrontaran Nàstic i Castellón, ja es pot preveure una gran...

Més de 200 aficionats van acompanyar l’equip al Camp d’Esports de Lleida

L'afició grana segueix al costat de l'equip malgrat l'irregular inici de temporada. I és que aquest passat cap de setmana més de 200 aficionats...

El Castellón visitarà el Nou Estadi el diumenge 6 d’octubre

Aquest divendres al matí s'ha pogut confirmar el dia i horari de disputa del partit de la 7ª jornada, que enfrontarà al Nàstic i...

Així han titulat els mitjans la derrota davant el Granada

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant el Granada. Ràdio Ciutat de Tarragona: El Nàstic abaixa els braços a Granada Diari...