Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Per arribar tard a varis entrenaments i també per excés de pes

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li ha obert un expedient disciplinari, ha estat apartat dels entrenaments del primer equip i aquest passat dimecres ja no va participar a la sessió preparatòria contra l’Sporting.

Els motius que haurien portat a aquesta decisió són, segons apunta TarragonaDigital, l’excés de pes i el retard en l’hora d’arribada a varies sessions d’entrenament.

Des del club se li hauria ofert al jugador la possibilitat de rescindir el seu contracte, abonant-li el que se li deu fins a data d’avui. Barrada, que va arribar cedit a Tarragona el passat 17 de gener procedent de l’Antalyaspor turc, s’hauria acollit al seu contracte (que finalitza el 30 de juny d’aquest mateix any) i hauria rebutjat la proposta grana.

La presència del marroquí a l’onze grana ha estat testimonial des de la seva incorporació; només ha disputat un total de 145 minuts repartits en 4 partits.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments