Seguir somiant

Un Nàstic amb il·lusió renovada buscarà una victòria davant un equip amb pràcticament res en joc.

Després de la bona imatge mostrada davant el Numancia, el Gimnàstic de Tarragona viatja a Almería per enfrontar-se al conjunt andalús dissabte a partir de les 18:00 hores.

Màxima igualtat

El Nàstic trepitjarà la gespa de l’Estadio de los Juegos del Mediterráneo amb l’optimisme renovat després del darrer triomf i sabedor de la màxima igualtat en els enfrontaments entre ambdós equips a terres andaluses. Dues victòries per cada equip i dos empats en els últims sis encontres entre les dues esquadres conformen una estadística que els homes d’Enrique Martín buscaran desequilibrar.

Dubtes existencials

Per aquest encontre el tècnic navarrès no podrà comptar amb Viti i Fali, ambdós lesionats, tot i aquest darrer ha entrat a la convocatòria de dinou homes que ha presentat Enrique Martín aquest mateix divendres. Malgrat aquest fet no es descarta que el “4” grana sigui finalment l’home descartat pel navarrès. Sebas Coris, Javi Márquez, Iván López i Ramiro Guerra també causaran baixa una setmana més. Abdelaziz Barrada per decisió tècnica torna a caure de la convocotària. Per la seva part, el colombià Luis Suárez va rebre un cop durant l’entrenament del passat dimecres i serà dubte fins a última hora. Tot fa indicar que el jugador cedit pel Watford podrà ser part de l’onze inicial, tot i que de confirmar-se la seva absència, José Kanté té tots els números per suplir al “26” en l’equip d’inici tarragoní. Salva Ferrer i Mohammed Djetei es disputaran la plaça vacant a l’eix de la defensa.

D’aquesta manera Enrique Martín podria fer saltar a la gespa a Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Fabián Noguera, Mikel Villanueva, Pipa, Abraham Minero, Imanol García, Ousseynou Thiouné, Miguel Palanca, Luis Suárez i Ikechukwu Uche.

Un rival tocat

Per la seva part, la UD Almería es troba en un estat de crisi després de no aconseguir cap victòria en els darrers cinc partits. Desens a la taula i a vuit punts del playoff d’ascens, aspirar a Primera Divisió sembla una utopia, però els andalusos  lluny de relaxar-se s’aferraran davant els granes a un dels últims claus que li resten per intentar obrar el seu particular miracle.

Per aquest matx Fran Fernández no disposa de baixes notables i podria alinear un onze format per René, Romera, Owona, Juan Fernández, Iván Martos, César de la Hoz, Eteki, Corpas, Narváez, Juan Carlos i Álvaro Giménez.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Víctor Areces Franco, del col·legi asturià. Aquesta temporada ha xiulat un únic partit al Nàstic, la derrota al Nou Estadi davant el Deportivo de la Corunya.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies