Prohibit deixar-se anar

Els granes reben al Numancia sense pràcticament res a fer per evitar el descens.

El Nou Estadi viurà (diumenge, 18:00 hores) el que podria ser un dels últims partits a la lliga de futbol professional aquest any natural. Els granes, cuers a la taula reben al CD Numancia. Els sorians, catorzens a la classificació amb 39 punts es troben actualment a terra de ningú i buscaran una victòria per no complicar-se en excés una permanència que a hores d’ara no sembla assegurada.

Bons precedents

Si el Nàstic vol salvar-se ha d’ocórrer un miracle. Una situació inversemblant que té com a primer obstacle l’equip dirigit per Aritz López Garai. L’ex del Reus, molt discutit aquest curs va aconseguir salvar el seu lloc de treball precisament contra el Club Gimnàstic en el partit disputat a Sòria la primera volta del campionat. En aquella ocasió els locals s’imposaren per tres gols a zero davant un Nàstic que no va semblar comparèixer sobre la gespa del Nuevo Estadio de los Pajaritos.

Com a visitant però el resultat i les sensacions varien. De fet, el Numancia només s’ha imposat en dues de les dotze darreres ocasions que ha visitat el Nou Estadi. Per trobar la darrera victòria dels de Sòria a Tarragona hem de viatjar a la temporada 2009/2010. En aquell encontre els sorians guanyaren la partida per zero gols a un. L’última victòria grana enfront els sorians es va produir la temporada 2016-2017. Miguel Ángel Cordero i Sergio Tejera posaren els gols en una segona meitat esplèndida.

Set victòries tarragonines i tres empats completen una estadística que sembla propícia pels futbolistes dirigits per Enrique Martín.

Tornen les lesions

Al comunicat mèdic emès pel club aquesta setmana hi tornen a aparèixer homes com Ramiro Guerra i Iván López. Ambdós futbolistes semblen que hagin dit adéu al que queda de temporada. Sebas Coris i Javi Márquez completen el comunicat, tot i que l’ex de l’Espanyol s’ha incorporat als entrenaments amb la resta dels seus companys.

El desastre de la Romareda podria provocar que l’entrenador navarrès inclogui novament a José Kanté i a Viti a l’equip titular, en detriment de Brugui i Ramiro Guerra. D’aquesta manera Enrique Martín podria apostar per un onze format per Bernabé Barragán, Fabián Noguera, Mikel Villanueva, Fali, Pipa, Abraham Minero, Viti, Thiouné, Imanol García, José Kanté i Luis Suárez.

El Numancia, mermat per les baixes

El rival dels granes trepitjarà la gespa del Nou Estadi amb multitut d’indisposicions. Unai Medina, Ganea i Oyarzun no podran disputar el xoc al trobar-se tots tres lesionats. Guillermo, Derik Osede i Nacho seran dubte fins a última hora. Aritz López Garai haurà de variar el seu onze d’inici per intentar superar al Club Gimnàstic. De produir-se victòria local, els sorians farien un pas enrere després d’una temporada decepcionant.

Així doncs un possible equip inicial seria el format per Juan Carlos, Markel Etxeberría, Pichu Atienza, Carlos Gutiérrez, Marc Mateu, Alberto Escassi, Gus Ledes, Diamanka, Fran Villalba, Higinio Marín i David Rodríguez.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Iñaki Bikandi Garrido, del col·legi basc. Aquesta temporada ha xiulat dos encontres al Nàstic, la derrota davant el Rayo Majadahonda i la victòria a Extremadura amb gol de Luis Suárez.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments