La crisi esportiva es cobra una nova víctima: el club rescindeix a Abdelaziz Barrada

Ha disputat un total de 145 minuts amb la samarreta grana

Segons informa el Diari Més, el club hauria arribat a un acord amb Abdelaziz Barrada per rescindir el contracte del francès.

El davanter va arribar durant el passat mercat d’hivern i havia de ser el golejador de referència que l’equip tant necessitava. Gairebé tres mesos després ha quedat palès el baix rendiment del jugador, que només ha disputat un total de 145 minuts repartits en quatre partits.

Segons informa el rotatiu tarragoní, la falta d’entrega als entrenaments i el mal comportament de Barrada a les sessions preparatòries d’Enrique Martín haurien estat el detonant perquè el club prengués la decisió.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments