Uche, Barrada, Palanca i Salva Ferrer queden fora de la convocatòria pel partit contra el Zaragoza

El tècnic navarrès convoca a tres porters, dels quals probablement en descartarà un abans de l'inici del matx

Enrique Martín ha fet pública la llista de 19 jugadors que viatjaran aquest dilluns a La Romareda per enfrontar-se al Zaragoza a partir de les 21h de la nit.

Les absències més destacades en aquesta convocatòria són les de Palanca, que es queda a Tarragona per culpa d’un procés gripal. A més, Uche, Barrada i Salva Ferrer també queden apartats per decisió tècnica.

D’aquesta manera, la llista queda conformada pels següents homes: Isaac Becerra, Josema, Fali, Thiouné, Sadik, Kanté, Bernabé Barragán, Pipa, Imanol García, Mikel Villanueva, Cotán, Noguera, Abraham, Pol Valentín, Djetei, Luis Suárez, Roger Brugué, Viti i Arturo.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments