“Avui és el dia”: el missatge d’ànims de Xavi Molina

L'ex capità grana dona ànims al seu antic equip

L’ex jugador i capità grana Xavi Molina, ara jugador del KAS Eupen de la lliga belga, ha volgut animar a jugadors i afició grana de cara al partit d’aquest dilluns a la nit davant el Zaragoza a l’estadi de La Romareda.

En un missatge publicat a la seva compta de Twitter, el defensa de La Canonja ha estat directe: “Avui és el dia. Va, Nàstic!”, acompanyada de tres imatges en les que se’l pot veure defensant la samarreta del Nàstic a l’estadi aragonès.

Foto: Twitter @xavi4xatu

Xavi Molina va ser un dels autors dels dos gols en la victòria del seu equip aquest passat dissabte per 1-2 al camp de l’Oostende, en un partit corresponent al play-off per evitar el descens.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments