Anem de cul

Quan tot pot anar malament, simplement succeeix. El partit del Nàstic davant el Málaga n’és un clar exemple. Els granes foren superiors davant un rival confeccionat per ascendir. Els tarragonins gaudiren d’ocasions per emportar-se els tres punts. Finalment però, un rebot amb la part posterior de la cuixa d’Imanol Garcia (el cul, vaja) va acabar de matar a uns jugadors que aquesta vegada si competiren més que dignament.

Necessitem un miracle per mantenir la categoria. Un miracle que però, crec que no arribarà. Si la balança ha de caure d’un costat aquesta sempre ho farà del cantó on no hi sigui el Nàstic. És una vertadera llàstima que aquest equip es trobi en aquesta situació. Qui sap què hauria passat si Enrique Martín hagués tingut aquest equip des d’inicis de campionat. No vull semblar repetitiu, però no entenc què fa encara Arnal Llibert al club. La seva feina ha estat més que mediocre. Els resultats dels “seus” futbolistes donen la raó als seus detractors. Podem debatre si Ramiro Guerra havia o no ser titular, si Martín ha de donar més minuts a futbolistes com Palanca o Barrada, però mai podrem discutir que el senyor Llibert i el president Andreu són dos dels principals responsables de la caòtica situació esportiva del club. El primera ha demostrat no tenir a dia d’avui la visió necessària per fer un equip amb el poc pressupost del que disposen els tarragonins. El segon però, tot i ser un excel·lent gestor econòmic (a base de vendre peces clau del club, és clar), no ha aconseguit mantenir-se al marge de la parcel·la esportiva. Va apostar per Lluís Carreras quan la direcció esportiva no el volia, i a dia d’avui vol tenir més mà en una parcel·la on possiblement ell no hauria d’actuar. La separació de poders de l’entitat tarragonina brilla per la seva absència. Espero que la temporada vinent el club es replantegi quin model de club i d’equip vol tenir. La ciutat de Tarragona mereix tenir un equip a la lliga de futbol de futbol professional.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P