L’1×1 de l’Oviedo-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 30 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (7): Decebut.Bon partit del porter grana que un cop més va veure com dos errors defensius condemnaren novament a l’equip.

Mikel Villanueva (5): Oportú. Gairebé sempre ben col·locat per refusar tot el que li venia, el veneçolà no va poder pal·liar els errors del seu company Fabián Noguera.

Fali (5): ImpetuósVa veure una targeta groga rigorosa. Malgrat aquest fet, el “4” del Nàstic es mostra revolucionat quan el partit s’escalfa.

Fabián Noguera (3): Imperdonable.La manca de contundència a la seva pròpia àrea va provocar que els seus encaixessin dos gols absolutament prescindibles.

Abraham Minero (4): Exigit. El català va buscar novament ser protagonista al seu sector malgrat trobar-se massa sol en tasques defensives. Aquesta vegada però el sistema de tres centrals no el va beneficiar.

Pipa (5): Inofensiu. L’exigència imposada pel conjunt local va provocar que el jugador cedit per l’Espanyol no pogués dotar de verticalitat al joc del conjunt tarragoní.

Viti (6): Necessari. La pausa i la qualitat de sortida de pilota que atresora el de la Pobla és absolutament imprescindible per aquest equip. Malgrat el poc joc de mig del camp exhibit pels granes, el canterà va quallar un bon partit.

Cotán (4): Invisible.L’abús del joc en llarg del Club Gimnàstic va fer que el migcampista andalús passés per la gespa del Tartiere sense pena ni glòria.

Imanol García (6): Pulmó. Novament el navarrès va pressionar amb insistència als futbolistes locals. Sense un jugador més creatiu al seu costat, la seva tasca resulta innòcua.

José Kanté (7): Intel·ligent. Conscient de la seva capacitat per aglutinar l’atenció dels rivals, l’11 del Nàstic va treballar entre línies garantint la continuïtat del joc tarragoní. L’equip es recolza en ell.

Luis Suárez (6): Insistent. Bon treball col·lectiu el mostrat pel colombià. Com sempre, el davanter cedit pel Watford es va buidar molestant la defensa rival. No va tenir sort de cara a porteria.

Brugui (-): Espectador.Pocs minuts per demostrar quelcom.

Ikechukwu Uche (3): Fred. Queda clar que el nigerià necessita un entorn molt determinat per poder brillar. Actualment no es mostra com una alternativa vàlida a la davantera.

Berat Sadik (6): Esperançador. Tot i errar dues rematades clares, el finlandès dóna símptomes de generar perill si troba un centrador correcte. Va participar més en el joc sense pilota dels seus.

Enrique Martín (4): Perdut. Davant un rival que sobrecarrega el joc per bandes, el sistema de tres centrals i únicament dos carrilers no semblava el més indicat. Lent en els canvis, el navarrès ha d’obrar un miracle si vol salvar al seu equip.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies