Cent trenta-tres gràcies

Gràcies. De veritat. Per tot. Per les alegries. Per les decepcions. Per fer-me perdre anys de vida en gairebé cada partit. En cada temporada. Perquè quan no patim per no baixar, patim per pujar. Però aquesta és la gràcia de ser del Nàstic. Que quan et preguntin de quin equip ets diguis: del Nàstic, el coneixes? I que quan et preguntin que de quin equip de primera, responguis orgullós: no, no, només sóc del Nàstic.

Sento reconèixer que no recordo el dia en que em van fer soci del Nàstic. Bàsicament perquè tenia poques hores de vida. De fet vaig ser membre de la família grana abans d’estar empadronat a La Riera de Gaià. En aquests vint-i-dos anys sent soci, només recordo la història recent. El primer Nàstic que recordo és el de Diego Torres, el de Pinilla, el de Codina, el de Felip parant el penal a Roberto Soldado. El de l’ascens a Primera Divisió a Jerez.

Durant aquests últims anys hem passat per moments molt dolents, com el descens a Segona “B”, l’eliminació a Llagostera…Però també per moments molt bons, com el retorn a la categoria de plata en aquell partit contra l’Osca, un diumenge calurós a les 12 del migdia, amb els golassos de Lago Júnior, Rocha i Marcos de la Espada. També el quasi ascens directe a primera amb Naranjo liderant l’equip i la posterior eliminatòria de playoff en que l’Osasuna ens va pasar per sobre. Sembla que no, però si et pares a pensar recordes molts bons moments a Can Nàstic. Llàstima que les últimes temporades ens deixin aquest gust amarg, de perdre i només perdre. Però bé, al final és una etapa, no patiu que els bons moments tornaran al Nou Estadi.

Espero que tots els que llegiu això estigueu d’acord amb mi en que per molt malament que vagin les coses, el Nàstic va per davant i no el deixarem d’estimar mai. Perquè és un sentiment, encara que molts no ho puguin entendre. És el nostre club, el que portem al cor.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Compte enrere per a la tornada de Javi Márquez, que ja entrena amb el grup

Javi Márquez ja ha iniciat el seu particular compte enrere per tornar a competir. El migcampista barceloní, que dos dies abans de l'inici de la...

David Goldar es perdrà el partit contra el Sabadell per acumulació de grogues

Xavi Bartolo tindrà una baixa significativa en defensa pel partit d'aquest proper diumenge a la Nova Creu Alta de Sabadell. El tècnic grana no podrà...

L’Ejea visitarà el Nou Estadi el diumenge 24 de novembre

La Federació ha fet públic alguns dels horaris de disputa de la 14ª jornada de lliga al grup 3 de la Segona Divisió B. En aquesta nova...

Un partit més de marge per a Bartolo, que es jugarà el càrrec a Sabadell

El Consell d'Administració va decidir, en una reunió celebrada a les oficines del Nou Estadi aquest passat dimarts al vespre, donar continuïtat durant un...