Prop d’un miler de signatures en la prèvia del Nàstic-Cádiz per demanar que Andreu sigui fill predilecte de Tarragona

Alguns aficionats van endur-se fulls per seguir recollint més firmes

Aproximadament un miler de signatures van ser recollides aquest passat dissabte als exteriors del Nou Estadi, en la prèvia del partit entre el Nàstic i el Cádiz, pels promotors de la iniciativa que demanarà a l’Ajuntament de Tarragona que es nombri a Josep Maria Andreu fill predilecte de la ciutat.

Segons explica Tarragona21.com, un dels impulsors de la iniciativa com és Agustí Mallol, ex regidor de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Tarragona, va afirmar que properament tenen previst fer una sèrie de presentacions en diferents llars de jubilats de la ciutat per obtenir més suports de cara a aquesta campanya.

L’alta afluència registrada al Nou Estadi aquest passat dissabte, amb prop de gairebé 7.500 espectadors, va facilitar molt obtenir aquesta xifra de signatures.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P