Javi Jiménez també rescindeix el contracte

El club i el jugador han decidit posar fi a la vinculació que els unia

Javi Jiménez es converteix en el desè jugador que marxa del Nàstic en el periode del mercat d’hivern. El lateral va arribar a Tarragona la temporada passada, deixant molt bones sensacions.

Tot i la bona temporada anterior, enguany Javi Jiménez no ha rendit al mateix nivell i només ha disputat set partits de Lliga i el de Copa Catalunya contra el Vilafranca. En els darrers dies ja s’especulava amb una possible sortida del jugador, fins a dia d’avui, grana.

Finalment, el club i el lateral han acordat rescindir el contracte i és qüestió d’hores que l’andalús trobi nou destí. Tot apunta que aquest nou equip podria ser la Cultural Leonesa de Segona Divisió B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments