Vilafranca del Penedès, terreny maleït pels granes

Els granes volen trencar la mala ratxa en un estadi on no són capaços de guanyar des de fa 53 anys

El Nàstic visitarà aquest dimecres a partir de les 19:45h un estadi en el que no ha aconseguit guanyar des de l’any 1965, quan els dos conjunts es van veure les cares en competició lliguera de Tercera Divisió.

Tal i com apunta el periodista vilafranquí Lluís Montaner al seu compte de Twitter, els granes es van imposar llavors per 1-3 a la 24ª jornada de lliga, amb gols de Viñas per part del conjunt quadribarrat i de Puig, Madariaga i Gargallo per part dels tarragonins.

Remarcable també la imbatibilitat dels locals a la Copa Catalunya, on no perden al seu camp des del 17 d’agost del 2013, quan el Rubí va assaltar el Municipal per 0-1.

Des de l’arribada del seu actual entrenador, Iván Moreno, els vilafranquins han guanyat 6 partits i n’han empatat 8 en aquesta competició.

Els tres darrers enfrontaments entre Vilafranca i Nàstic a la Copa Catalunya també s’han decantat pel conjunt local; 2-0 la temporada 1997/98 (gols de Mesa i Bages), 2-1 a la 2015/16 (Sergio Moreno i Bueno per part del Vilafranca i Marc Martínez per part del Nàstic) i 1-1 a la 2017/18 (Ton Ripoll pel Vilafranca i Iván Vidal pel Nàstic).

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments