La Copa Catalunya com a remei de tots els mals

El conjunt grana, a un pas de la seva quarta final de la competició catalana

Vilafranca i Nàstic s’enfronten aquest dimecres (19:45h) al Municipal de la capital altpenedesenca en una de les dues semifinals de la 30ª edició de la Copa Catalunya.

Els dos equips arriben en situacions molt diferents; el Nàstic vol posar fi a la mala ratxa de resultats en lliga per arribar amb bona sintonia a l’important matx d’aquest dissabte al Nou Estadi davant l’Almería.

Per la seva banda, el Vilafranca arriba a aquesta eliminatòria carregat de moral després d’haver superat a la tanda de penals al Granollers als quarts de final el passat dimecres 7 de novembre. Els penedesencs van empatar a 1 i van tenir més fortuna als penals (1-4).

Els quadribarrats són conscients de l’oportunitat històrica que tenen per davant, ja que de guanyar arribarien a la seva primera final.

Dos enfrontaments recents a la competició

Els dos conjunts ja saben el que és enfrontar-se en la història recent. Sempre en aquesta competició i sempre en quarts de final, el primer dels dos partits es va disputar la temporada 2015/16 amb victòria dels vilafranquins per 2-1.

El segon partit, també jugat al Penedès, va ser la temporada passada. El Nàstic va acabar patint per endur-se la victòria a la tanda de penals després d’empatar a zero.

Minuts per als més joves

Com és habitual en aquesta competició, el Nàstic tirarà de pedrera per a conformar l’onze d’inici. Enrique Martín, que dóna importància a la competició tal i com va afirmar dimarts a la roda de premsa prèvia, podria alinear també a Cadamuro, Tete Morente i Javi Jiménez d’entrada.

Vilafranca: Iván León, Pep Mateu, Fontanils, Sierra, Boira, Pelegrín, Luca, Gestí, Oribe, Escofet i Rosillo.

Nàstic: Bernabé, Pol Domingo, Cadamuro, Salva, Javi Jiménez, Viti, Jesús López, Abeledo, Sanz, Tete Morente i Nico.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments