El Vilafranca, rival a les semifinals de la Copa Catalunya

Tots dos conjunts ja es van veure les cares als quarts de final de l’edició anterior

El Nàstic jugarà contra el Vilafranca després que aquest aconseguís derrotar al Granollers a la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a 1, gràcies a un gol del Vilafranca en el darrer minut de la primera meitat. A la tanda de penals, els visitants s’ha imposat per un gol a quatre.

Així doncs, per segon any consecutiu Vilafranca i Nàstic es veuran les cares, però aquesta vegada als quarts de final de la Copa Catalunya. El partit es jugarà el proper dimecres 21 de novembre, dia que també tindrà lloc la segona semifinal que disputarà el Sant Andreu contra l’Espanyol B.

La temporada passada el partit entre el Vilafranca i el Nàstic va acabar amb empat a 1 i als penals els tarragonins es van imposar per un gol a tres. El matx va tenir polèmica perquè el Vilafranca va impugnar-lo. A l’acte apareixia Stole Dimitrievski però qui va jugar sota pals va ser José Perales, substituint a Bernabé a la segona meitat. Finalment, el comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol va desestimar el recurs i el Nàstic va accedir a les semifinals de la Copa Catalunya.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments