El guanyador del Granollers-Vilafranca, rival a les semifinals de la Copa Catalunya

Els granes debutaran el proper 21 de novembre

Durant el passat mes de juliol va arrencar la 30ª edició de la Copa Catalunya, trofeu en el que el Nàstic s’ha proclamat campió en tres ocasions.

Després de quatre eliminatòries disputades, el Nàstic havia de conèixer el seu rival als quarts de final el passat divendres 26 d’octubre. El sorteig va decidir que el conjunt tarragoní quedés exempt en aquesta ronda.

D’aquesta manera, l’equip dirigit per Enrique Martín s’enfrontarà al guanyador del partit entre el Granollers i el Vilafranca, que es disputarà aquest proper dimecres 7 de novembre a la capital del Vallès Oriental.

Els granes entraran en acció el proper dimecres 21 de novembre.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments