Un punt per començar el curs (1-1)

Ivan Vidal va tornar a disputar un partit oficial uns mesos després de la lesió. Foto: Jose Mari García - CF Pobla de Mafumet.

La Pobla de Mafumet va iniciar ahir diumenge la temporada 2018-2019 amb un empat (1-1) davant la UE Llagostera. Els pobletans, tot i merèixer alguna cosa més en el debut a la lliga, es van haver de conformar amb un punt agredolç.

El gol local va arribar ben d’hora. Koné va avançar la Pobla en el minut 10. El duel va avançar ben igualat fins a la mitja hora de joc. A partir d’aquí, la Pobla va dominar el matx, amb oportunitats de marxar al descans amb la victòria encarrilada.

A la represa, el Llagostera va buscar l’empat, i va ser qui va fer-se amb el control del joc durant gairebé la primera mitja hora. Però els de Gallego van tornar a estar a punt de marcar amb un parell d’ocasions. Quan semblava que el 2-0 era ben a prop, Josu Prieto, a deu minuts pel final, va restablir l’empat amb un xut llunyà que no va poder aturar Arturo. Els pobletans no es conformaven amb l’empat, i van gaudir de dues clares oportunitats per marcar a les acaballes. El porter del Llagostera, Marcos, es va convertir en un dels més destacats del partit amb les seves aturades.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x