Plat fort per començar la lliga

L'equip pobletà al llarg d'un entrenament. Foto: CF Pobla de Mafumet.

Arriba un partit esperat. El sorteig del calendari va ser capritxós, i és que va voler que Pobla de Mafumet i Llagostera es veiessin les cares en la primera jornada de lliga. Aquest interessant duel, ple d’al·licients, es produirà diumenge al Municipal pobletà (19.00h), on s’espera una bona entrada de públic.

Molts nastiquers encara recorden aquella dolorosa tarda d’un 21 de juny del 2014. L’eliminatòria d’ascens a Segona A entre Nàstic i el conjunt d’Oriol Alsina, que va acabar amb l’ascens de l’equip del Gironès, va estar envoltada de polèmica. Quatre anys més tard, el conjunt gironí tornarà a veure’s les cares amb un equip grana, en aquest cas amb el filial.

La Pobla de Mafumet ha patit diversos canvis aquest estiu, començant per la banqueta. Alberto Gallego ha agafat el relleu de Juanma Pavón, i serà el responsable de l’equip aquest curs. Seguidament, s’han produït canvis en la plantilla, amb moltes baixes, però també amb altes: diversos fitxatges i l’ascens de jugadors procedents del juvenil del Nàstic. La Pobla buscarà enguany millorar la sisena posició assolida la temporada 2017/18, i el primer escull serà diumenge contra el conjunt llagosterenc.

La Unió Esportiva Llagostera ha passat de Segona Divisió a Tercera, després de dos descensos en només tres anys. Amb una remodelada plantilla, Oriol Alsina ha tornat a agafar el timó de l’equip aquest mateix estiu. Després d’un mercat intens d’altes i baixes, els llagosterencs visitaran la Pobla amb l’objectiu de fer-se amb els primers tres punts del curs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x