L’Ascó serà el darrer rival de la pretemporada aquest proper diumenge

El conjunt de la Ribera d'Ebre s'ha convertit en un rival habitual en les pretemporades dels granes

Després de la derrota per 0-2 davant l’Espanyol aquest passat dimecres al Nou Estadi, els homes de José Antonio Gordillo ja recuperen forces per encarar la recta final d’aquesta pretemporada 2018/19.

A menys de dues setmanes per a l’inici de lliga davant el Tenerife, els granes s’enfrontaran aquest proper diumenge a l’Ascó (Tercera Divisió) al Nou Estadi a partir de les 19h de la tarda, en el que serà el darrer partit de preparació dels tarragonins.

El Nàstic ha informat aquest dijous mitjançant un comunicat a la seva pàgina web que per aquest enfrontament només s’obrirà la zona de Tribuna. Els socis i aficionats podran accedir a l’estadi a través de les portes 6 i 7. Pel que fa a les entrades, tindran un cost de 10€ i es podran comprar a les mateixes taquilles.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments