La Pobla jugarà dos amistosos aquesta setmana

L'onze inicial en un dels amistosos de pretemporada. Foto: CF Pobla de Mafumet

La Pobla de Mafumet disputarà dos amistosos aquesta setmana, abans de començar la lliga. Els pobletans començaran la competició oficial el 19 d’agost a casa davant el Llagostera. Així ho va voler el sorteig del calendari, que va emparellar en la primera jornada de lliga el filial del Nàstic i el conjunt gironí. El partit es disputarà a la Pobla a les 19h.

Abans del duel d’obertura de lliga, els d’Alberto Gallego jugaran aquesta mateixa tarda un partit al Municipal davant el juvenil A del Nàstic, de Divisió d’Honor (18.15h). Dissabte, s’enfrontaran a domicili al CF Reddis, equip de Segona Catalana (Camp Santes Creus – Reus, 19h).

El filial va encetar la pretemporada amb una derrota contra el primer equip del Nàstic (5-1). Seguidament, els grana van sumar dos empats a zero contra el Deportivo Aragón i Larne Football Club (Irlanda del Nord). El dissabte 28 de juliol, els de Gallego van visitar el Vendrell de Segona Catalana, equip que van golejar per 1-5. L’endemà, el partit entre Borges (1CAT) i Pobla va acabar amb empat a 2. El passat 2 d’agost, els pobletans van disputar un exigent partit contra l’Ascó (1-1).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x