La Pobla jugarà dos amistosos aquesta setmana

Els d'Alberto Gallego encaren el tram final de pretemporada

La Pobla de Mafumet disputarà dos amistosos aquesta setmana, abans de començar la lliga. Els pobletans començaran la competició oficial el 19 d’agost a casa davant el Llagostera. Així ho va voler el sorteig del calendari, que va emparellar en la primera jornada de lliga el filial del Nàstic i el conjunt gironí. El partit es disputarà a la Pobla a les 19h.

Abans del duel d’obertura de lliga, els d’Alberto Gallego jugaran aquesta mateixa tarda un partit al Municipal davant el juvenil A del Nàstic, de Divisió d’Honor (18.15h). Dissabte, s’enfrontaran a domicili al CF Reddis, equip de Segona Catalana (Camp Santes Creus – Reus, 19h).

El filial va encetar la pretemporada amb una derrota contra el primer equip del Nàstic (5-1). Seguidament, els grana van sumar dos empats a zero contra el Deportivo Aragón i Larne Football Club (Irlanda del Nord). El dissabte 28 de juliol, els de Gallego van visitar el Vendrell de Segona Catalana, equip que van golejar per 1-5. L’endemà, el partit entre Borges (1CAT) i Pobla va acabar amb empat a 2. El passat 2 d’agost, els pobletans van disputar un exigent partit contra l’Ascó (1-1).

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P