Pol Ballesteros se’n va cedit al Sabadell

Foto: Gimnàstic de Tarragona..

Pol Ballesteros, de la Pobla de Mafumet, ha estat cedit al Centre d’Esports Sabadell, equip on jugarà la propera temporada. El conjunt arlequinat, que milita al grup 3 de Segona B incorpora l’atacant de Vilassar de Mar. 

Ballesteros va fitxar l’estiu passat pel filial del Nàstic procedent del Lorca, tot i que l’any anterior havia vestit la samarreta del Terrassa FC. 

L’extrem va anotar 4 gols amb el filial grana durant el curs 2017/2018.

La Pobla de Mafumet cedeix al talentós extrem per tal que “evolucioni esportivament en una categoria superior”, segons detalla el comunicat del club. El Nàstic de Tarragona, a través de Twitter, ha volgut desitjar sort a Ballesteros: “Molta sort per aquesta nova temporada a la Segona Divisió B. Ens veiem aviat!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x