Pobla-Llagostera, primera jornada de lliga

El filial del Nàstic començarà el curs el 18 o 19 d’agost

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari del grup 5 de Tercera Divisió per la temporada 2018/19. Serà una competició de 21 equips i 42 jornades. Cada cap de setmana, un equip tindrà descans.

El sorteig ha volgut que Pobla de Mafumet i Llagostera es vegin les cares en la primera jornada de lliga, que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 d’agost al Municipal pobletà. Els gironins, que van perdre la plaça de Segona B el curs passat, visitaran el camp del filial del Nàstic. La segona jornada, el cap de setmana següent, els d’Alberto Gallego visitaran el Granollers.

La darrera jornada de lliga serà el 19 de maig. Els pobletans rebran a casa el Terrassa, que enguany ha realitzat el play-off d’ascens a Segona B.

Pots consultar el calendari complet aquí.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P