Els millors moments del partit contra el València Mestalla

La ciutat esportiva de Paterna va acollir aquest dimecres el partit amistós entre el València Mestalla i el Nàstic que va acabar amb victòria tarragonina amb dos gols de Luis Suárez.

El partit va servir perquè Uche, Manu del Moral i Kakabadze, s’estrenessin en un encontre de pretemporada. Gordillo va apostar per un onze inicial format per Bernabé, Kakabadze, Arzo, Djetei, Abraham, Fali, Márquez, Tete, Omar, Luis Suárez i Uche. A la primera meitat el partit va acabar 0-2.

A la segona part el tècnic va fer cinc canvis d’inici. L’onze va quedar format per Bernabé, Kakabadze, Arzo, Salva Ferrer, Abraham, Fali, Rocha, Brugui, Dumitru, Manu del Moral i Luis Suárez.

Un cop van passar els minuts el tècnic va donar entrada a Arturo a la porteria, Roger Figueras per Arzo, Iván de Nova per Abraham, Óscar Sanz per Fali, Ralph per Luis Suárez i Rodrigo Cuenca per Manu del Moral. En aquesta segona meitat el Valencia Mestalla va anotar el tercer gol del matx, deixant el resultat definitiu d’1-2.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments