El Nàstic ja té equipació oficial per a la temporada 2018/2019

Destaca el coll en la samarreta local, element que es recupera després de sis anys

El Nàstic ja té noves samarretes per aquesta temporada. El conjunt grana ha presentat les noves equipacions via twitter, en la qual destaca el retorn del coll, que ja es va dur les campanyes 2006/2007 a Primera Divisió i 2011/2012, a Segona.

La segona equipació segueix en la línia de trencar amb ‘allò de sempre’. De la samarreta blanca i negra amb detalls vermells, el Nàstic passa a lluir el groc com a color secundari. Una tonalitat que xoca directament amb la samarreta tarragonina (la tercera), malgrat que aquesta té un detall afegit: les mànigues són nerges.

Un cop més serà la marca danesa Hummel la que vestirà al Nàstic. La primera peça de roba que es va poder veure en aquesta temporada és la samarreta d’entrenament que, aquest any, és de color groc fosforescent.

El coll, un element de mala sort?

Pels més supersticiosos, el coll i el Nàstic no han tingut una bona relació en les temporades que l’equip grana ha lluït aquest element a la seva samarreta. I és que les dues campanyes que el Nàstic ha portat coll, han acabat en descens. Esperem que enguany, la sort somrigui a un equip que vol tornar a engrescar els socis i aficionats després de dues temporades difícils.

Un onze inicial del Nàstic de la temporada 2006/2007
La temporada 2011/2012 va ser l’última en la qual el Nàstic va portar coll a la seva equipació.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P