Tres amistosos durant la setmana

Una imatge del final del partit entre el Nàstic i la Pobla. Foto: CF Pobla de Mafumet.

La Pobla de Mafumet va estrenar-se en la pretemporada dimecres passat amb una derrota contra el primer equip del Nàstic (5-1). El gol el va anotar un dels nous fitxatges: Sergio Montero. Dissabte, els pobletans van viatjar fins la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza per enfrontar-se al Deportivo Aragón (0-0).

Al llarg d’aquesta setmana, els d’Alberto Gallego disputaran tres partits de preparació. El primer serà dimarts 24 (19h, CE Futbol Salou), on es veuran les cares amb el Larne Football Club d’Irlanda del Nord. Inicialment es va anunciar que aquest amistós el jugaria el primer equip del Nàstic, però finalment serà la Pobla qui el disputi.

Dissabte 28 a les 19h, el Muncipal del Vendrell acollirà un duel entre el conjunt del Baix Penedès i la Pobla. Els vendrellencs militen al grup 5 de Segona Catalana, i el curs passat van finalitzar la competició en sisena posició.

El darrer partit de la setmana serà diumenge 29 a domicili contra el CF Borges Blanques. L’equip de Primera Catalana és dirigit des d’aquest mateix estiu per Manel Cazorla, qui va ser entrenador del juvenil A del Nàstic. El duel entre el conjunt de Les Garrigues i els pobletans es disputarà a partir de les 20h.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x