Anul·lat l’amistós contra el Larne per la proximitat del partit amb el Valencia Mestalla

El partit, programat per demà a la tarda l’acabarà disputant el filial grana perquè el primer equip ha de jugar contra el València Mestalla el dimecres

El Nàstic tenia programat per aquesta setmana tres partits amistosos. El primer, demà a les 19h de la tarda contra el Larne al Complex Esportiu Salou i, justament l’endemà, tenia un altre matx contra el València Mestalla a la ciutat esportiva de Paterna.

Per tal de no carregar excessivament i de manera innecessària als jugadors del primer equip, el club ha decidit anul·lar el partit contra el Larne, equip nord-irlandès que està fent una estada a Andorra. En conseqüència, i per no deixar l’equip estranger sense partit, serà el filial grana, el CF Pobla de Mafumet qui disputarà aquest partit a l’hora que ja estava programat.

D’aquesta manera, el Nàstic disputarà dos amistosos aquesta setmana. El primer serà contra el València Mestalla a Paterna el dimecres a les 19h de la tarda i el segon servirà com a presentació de l’equip tarragoní davant la seva afició. Tindrà lloc aquest dissabte a les 20:30h del vespre contra el Real Zaragoza al Nou Estadi, amb el Trofeu Ciutat de Tarragona en joc.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments