El VAR, a prova al Nou Estadi en la visita de l’Espanyol

Serà en el partit que enfrontarà als granes contra l’Espanyol

La Lliga de Futbol Professional va aprovar instal·lar el VAR per a la temporada 2018/2019, però tan sols a Primera Divisió. Per familiaritzar aquests equips amb la nova tecnologia aplicada al futbol es realitzaran assajos durant la pretemporada.

Un dels partits en els quals es provarà el VAR serà el del dia 8 d’agost i que disputaran Nàstic i Espanyol al Nou Estadi. Aquest serà el primer dia en que els ‘pericos’ estrenaran oficialment el vídeo-arbitratge, tot i que realment començaran a utilitzar-lo en el partit contra l’Olot però degut a les característiques del camp només es farà parcialment i com a prova pilot.

El VAR no arribarà de manera oficial a Segona Divisió fins la temporada 2019/2020, però el Nàstic serà un dels equips de la categoria de plata que ja podrà viure en primera persona aquest renovat sistema d’arbitratge.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments