El Larne de la segona nord-irlandesa, setè rival de la pretemporada

El matx es disputarà el proper dimarts 24 a les 19h de la tarda

La pretemporada del Nàstic ja està pràcticament definida i avui s’ha conegut un rival més contra qui jugarà per preparar l’inici de la temporada. Es tracta del Larne FC, un equip del nord d’Irlanda que competeix a la NFL Championship 1.

L’equip irlandès ara es troba fent un ‘stage’ a Andorra i el proper dimarts 24 de juliol a les 19h de la tarda jugarà contra el Nàstic al Complex Esportiu Salou. Amb aquest ja són set els partits confirmats.

El primer serà demà, dimecres 18 de juliol, a les 18:30h contra la Pobla a Salou.
Dissabte 21 de juliol a les 19h contra el Peralada també a Salou i en aquest mateix espai es jugarà el partit contra el Larne a les set de la tarda.

El quart partit el jugaran a la ciutat esportiva de Paterna contra el València Mestalla, el 25 de juliol a les 19h de la tarda i el dissabte 28 de juliol a partir de les 20:30h de la nit s’estrenarà la gespa del Nou Estadi amb el Trofeu Ciutat de Tarragona, que es disputarà contra el Real Zaragoza.

En el seu stage per la Garrotxa el conjunt tarragoní s’enfrontarà a l’Olot l’1 d’agost a les 18:30h i el 8 d’agost es jugarà l’últim partit programat fins al moment. Serà a les 20:30h al Nou Estadi contra l’Espanyol de Rubi i Álvaro Vázquez.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments