Primera setmana de preparació completada

L’equip de José Antonio Gordillo ha tancat la primera setmana de pretemporada amb un entrenament aquest matí al Complex Esportiu Futbol Salou. La localitat tarragonina ha acollit l’equip grana, qui ha realitzat al llarg de la setmana diversos entrenaments per posar-se a punt de cara a la nova temporada a la Liga 123.

El període de sessions preparatòries va començar el passat dilluns a Salou a les 18.30h. 33 jugadors es van posar sota les ordres de Gordillo. Tots els jugadors del primer equip (excepte Uche i Dongou, amb permís del club) van ser a Salou per iniciar la feina, juntament amb els que tornaven de les seves respectives cessions (Stephane Emanà, Carlos Blanco, Elvir Maloku, Alberto Varo, Sandro Toscano, Carlos García i Juanmi Carrión). A aquest grup de jugadors que van iniciar la pretemporada dilluns hi ha inclosos els tres fitxatges del Nàstic: David Rocha, Luis Suárez i Rodrigo Cuenca. També hi havia els set jugadors del filial (Arturo Cordero, Roger Figueras, Ivan de Nova, Salva Ferrer, Ralph Tchaptchet, Pol Prats i Oscar Sanz), i Brugui i Valentín, que passen a formar part del primer equip.

Al llarg de la setmana, però, la xifra de 33 s’ha reduït per dues baixes. Carlos Blanco, ara al Villarreal B, i la d’Alberto Varo, fitxat pel Lugo, han abandonat la disciplina grana aquests darrers dies. Dongou, que no es va arribar a entrenar, ha posat rumb també a Lugo.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments