La samarreta de Tarragona es mantindrà com a tercera equipació

Hummel vestirà un any més al conjunt grana

El Nàstic mantindrà una temporada més la senyera de Tarragona com a tercera equipació. La bona acollida que va tenir aquesta samarreta farà que el conjunt tarragoní la vesteixi durant una temporada més.

Tal i com ha pogut saber aquest portal, el club ja treballa en les noves equipacions de la temporada vinent, que presenten alguns canvis respecte l’any passat. La que canviarà totalment serà la segona equipació, que deixarà el negre i el blanc.

Aquestes tornaran a ser confeccionades per la marca alemanya Hummel, que continuarà equipant al conjunt grana una temporada més.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P