Es compleixen 71 anys del primer ascens a Primera

Els tarragonins van ser líders durant pràcticament tot el campionat

Dia destacat per a l’efemèride grana. Aquest divendres es compleixen 71 anys de la victòria del Nàstic davant el Córdoba per 3-0, que li va servir al conjunt grana per ascendir per primer cop a la Primera Divisió.

Aquell 13 d’abril del 1947 els homes dirigits per Juan José Nogués van superar al conjunt andalús amb gols de Balmanya, Panadés i Juanete. Aquesta victòria li va permetre acabar la lliga segon a la classificació amb 35 punts en 26 partits disputats, per darrere del líder Alcoyano i per davant d’equips com la Real Sociedad o el Mallorca.

En una lliga formada per 14 equips, el Nàstic va aconseguir 16 victòries, 3 empats i 7 derrotes. A més, el pitxitxi de la competició va acabar sent un jugador grana, Francisco Peralta, amb 24 dianes.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P