Hummel obrirà una botiga del Nàstic al centre de Tarragona

El Nàstic ja va disposar d'una botiga a l'Avinguda Catalunya

Tal i com va informar el president del Club Gimnàstic en una entrevista aquest dimarts al nou programa “Localitat Grana” de Ràdio Ciutat de Tarragona, la marca esportiva Hummel, que vesteix al primer equip grana, obrirà una botiga al centre de la ciutat.

A més de poder-hi comprar el merxandatge oficial del Nàstic, també s’hi podran adquirir entrades pels partits del Nou Estadi, i disposarà d’un petit museu de l’entitat.

Es desconeix fins al moment la ubicació exacta d’aquesta nova botiga a la ciutat, que serà la que agafarà el relleu a la que anteriorment es va situar a l’Avinguda Catalunya i que va tancar al 2011, quan es va traslladar a les instal·lacions de la Budallera.

També et pot interessar...

2 COMENTARIS

 1. Em sembla perfecte, però crec que s’hauria de fer més per reforçar la marca Nàstic a comarques, i més ara que el Reus se’ns pot menjar el pastís. Tradicionalment crec que s’havia fet més en aquest sentit i últimament s’ha deixat una mica de banda i ens hem centrat molt en Tarragona, cosa que ja em sembla bé, però hauríem d’anar més enllà. Per exemple fa uns anys vam treure una samarreta amb el nom de totes les poblacions de la provincia, i ara estem fent una tercera equipació amb la bandera de la ciutat de Tarragona. No sé, em dóna una mica la impressió que estem reduint el nostre mercat.

  0
  0
  • per mi perdre la marca Nàstic ja va ser una cagada…respecte al que dius d’obrir el club a la província, totalment d’acord. a vegades sembla que no tinguin en compte tota la massa social de fora de tgn ciutat que també ha fet gran al club..

   0
   0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P